Survivor@5x
Primitur@5x
En god patrulje@5x

De frivillige

De frivillige er drivkraften i vores forening. Gennem frivillighed giver vi vores børn og unge mulighed for at få en bedre fritidsliv ved at tilbyde dem fysiske og kreative aktiviteter, hvor vi i fællesskab med børnene og de unge planlægger hvad de gerne vil lave.

Har du lyst til at være en del af de frivillige?

Skriv til os med det samme

Hvad gør vi?

Fællesskab, friluftsliv og udfordringer

Som spejder udfordrer man sig selv sammen med andre. Og udfordringer er der nok af: Vi bestiger bjerge i Norge og leger indianere i det lokale krat. Vi laver bivuakker og sover med månen som natlampe. Vi tager på vandreture og rister skumfiduser. Og uanset hvad vi gør, så gør vi det hele sammen!
Vi er udenfor
Friluftslivet er rammen om vores aktiviteter. Naturen er vores madplads, soveplads og legeplads. Der er højt til loftet og frisk luft nok til alle.

Vi lærer ved at gøre
Som spejdere bruger vi læringsmetoden learning- by-doing. For eksempel lærer man at bruge kompas og gps, mens man er af sted i skoven og ikke bare som et foredrag hjemme i hytten.
Vi samarbejder
Som spejder lærer man at tage ansvar for sig selv og hinanden, og der opstår unikke venskaber, som varer ved i mange år.
Vi udfordres
Børn og unge kan meget mere, end man tror. Som spejder får man derfor også ansvar og udfordres, så man vokser og lærer om sig selv og andre. Man bliver selvfølgelig støttet og vejledt af voksne, men med det formål, at man lærer selv at tage ansvar for sin udvikling.